Bild.

Veckans meny , v47

Spaghetti med köttfärssås



Måndag
Omelett, köttbullar & chorizo med champinjonsås
Mandel fisk med lime och kokt potatis (GF)
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås (GF)
Lax med romsås och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad



Onsdag
Köttfärslimpa med lingon kokt potatis
Bohuslåda med kall räksås kokt potatis (GF)
Tacosallad



Torsdag
Ärtsoppa och pankaka
Fläskköttgryta med ris
Stekt rödspätta med kokt potatis, remouladsås
Ost och skinksallad



Fredag
Benfri kotlett med senap och dragonsås
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Schnitzel med räkor & sparris, bearnaise, stekt potatis
Helgens Kött: Pannbiff med brunsås och stekt potatis
Helgens Fisk: Gratinerad fisk med räkor och dill (GF)



Söndag
Á la Carte: Portvin & ört marinerad helstekt Ryggbiff med vitlökssmör, klyftpotatis
Helgens Kött: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Helgens Fisk: Gratinerad fisk med paprika och ost (GF)