Bild.

Veckans meny , v38

Veckans Pasta: Ost och Skinksås

Veckans Erbjudande: Nötbit med örtsmör och strips (GF)




Måndag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Bohuslåda med dillyoghurt och kokt potatis (GF)
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med remoulad och potatismos
Kycklingsallad



Onsdag
Kasslergratäng med svampsås och ris (GF)
Gratinerad fisk med senap och kapris (GF)
Tacosallad



Torsdag
Kalops med kokt rödbetor och kokt potatis (GF)
Spätta a la Hunnebo
Ost och skinksallad



Fredag
Biff a la Lindström med kokt potatis
Gratinerad fisk med räkor och dill (GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Kycklingfilé med chilibearnaise och råstekt potatis (GF)
Helgens Husman Kött: Köttfärslimpa med bacon, broccoli, gräddsås och kokt potatis
Helgens Husman Fisk: Stekt torsk med kall räksås och kokt potatis



Söndag
Á la Carte: Marinerad fläskfilé med pepparssås och pommes rösti (GF)
Helgens Husman Kött: Benfri kotlett med gräddsås och kokt potatis (GF)
Helgens Husman Fisk: Pocherad torsk med bacon och kapris (GF)