Bild.

Veckans meny , v50

Kyckling och curry



Måndag
Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis (GF)
Stekt strömming med lingonsylt och potatismos
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med bruna böner eller löksås och kokt potatis (GF)
Bohuslåda med dillyoghurt och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad



Onsdag
Ugnsbakade revben med brunsås och kokt potatis
Kokt fisk med hummersås och kokt potatais (GF)
Tacosallad



Torsdag
Fransk köttgryta med ris eller kokt potatis (GF)
Fiskgratäng med räkor och sparris & kokt potatis (GF)
Ärtsoppa och pannkakor
Ost och skinksallad



Fredag
Fläskfilé med bearnaise och kokt potatis (GF)
Gratinerad fisk med senap och kapris (GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Fläskfile med beasås & potatisgratäng GF
Helgens Husman Kött: Kycklinggryta med ris (GF)
Helgens Husman Fisk: Gratinerad fisk med räkor och sparris (GF)



Söndag
Á la Carte: Ryggbiff med bearnaise och klyftpotatis (GF)
Helgens Husman Kött: Fläskkarre med gräddsås kokt potatis
Helgens Husman Fisk: ) Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis