Bild.

Veckans meny , v29

Veckans Pasta
Köttfärssås med spaghetti




Måndag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad fisk med broccoli och ost (GF)
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med lingonsylt och raggmunkar
Wallenbergare med kall räksås och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad



Onsdag
Rimmad Bog med pepparrotsås och kokt potatis(GF)
Stekt strömming med mos och lingonsylt
Tacosallad



Torsdag
Benfri kotlett med pepparsås och kokt potatis (GF)
Fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
Ost och skinksallad



Fredag
Schweizerschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Gratinerad fisk med tomat och dill (GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Schnitzel med bearnaise och strips.
Helgens Husman Kött: Benfri kotlett med gräddsås och kokt potatis (GF)
Helgens Husman Fisk: Gratinerad fisk med citron och dill (GF)



Söndag
Á la Carte: Fläskfilé med bearnaise och potatisgratäng (GF)
Helgens Husman Kött: Pannbiff med brunsås och stekt potatis
Helgens Husman Fisk: Sprödbakad fisk med remoulad och potatismos