Bild.

Veckans meny , v43

Veckans Pasta
Köttfärssås med spaghetti




Måndag
Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med remouladsås och potatismos
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (GF)
Gratinerad fisk med senap och kapris (GF)
Kycklingsallad



Onsdag
Fläskkarré med brunsås och kokt potatis (GF)
Fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
Tacosallad



Torsdag
Flygande Jacob med kokt ris (GF)
Stekt strömming med lingonsylt och potatismos
Ärtsoppa och Pannkakor
Ost och skinksallad



Fredag
Pannbiff med gräddsås och kokt potatis
Kokt fisk med pepparrotssmör och baconkrisp & kokt potatis (GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Plankstek med ryggbiff & sparris, bea-sås
Helgens Kött: Spansk korvgryta med vittvin & kokt potatis
Helgens Fisk: Gorgonzola gratinerad fiskfilé med kokt potatis



Söndag
Á la Carte: Ryggbiff stek med sky- stekt lök, klyft potatis
Helgens Kött: Köttgryta med soltorkad tomat, rödvin, vitlök, kokt potatis
Helgens Fisk: Fiskfilé med grönpesto, vin, rödlök, kokt potatis