Bild.

Veckans meny , v50

Veckans Pasta
Spaghetti Carbonara




Måndag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad fisk med broccoli och ost (GF)
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis(GF) Spröbakad fisk med romsås och potatis mos
Kycklingsallad



Onsdag
Köttfärslimpa med lingon och kokt potatis
Laxgratäng med dill yoghurt (GF)
Tacosallad



Torsdag
Ärtsoppa och pankaka
Skinkstek med brunsås och kokt potatis (GF) Stekt strömming med lingonsylt och potatismos
Ost och skinksallad



Fredag
Schnitzel med bea och stektpotatis
Bohuslåda med kokt potatis och örtsmör(GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Entrecote med duchessepotatis och haricots verts, vitlöksmör, sky på planka
Helgens Kött: Köttfärslimpa med fetaost och olivolja, gräddsås
Helgens Fisk: Lax med räkor och sparris, dill & hummersås,



Söndag
Á la Carte: ”Leif Mannerströms” helstekta ryggbiff med rotfruktsgratäng och rödvinsås
Helgens Kött: Pannbiff med löksky, stekt potatis
Helgens Fisk: Gratinerad fisk med vittvin och dill & sparris(GF)