Bild.

Veckans meny , v8

Veckans Pasta : Köttfärssås med spaghetti




Måndag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Kokt fisk med vitvinsås och kokt potatis (GF)
Kebabsallad



Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (GF)
Gratinerad fisk med broccoli och ost (GF)
Kycklingsallad



Onsdag
Kalops med rödbetor och kokt potatis (GF)
Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis (GF)
Tacosallad



Torsdag
Rimmad bog med pepparrotsås och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med kall räksås och potatismos
Ärtsoppa och pannkakor
Ost och skinksallad



Fredag
Tinas Pannbiffar med brunsås och kokt potatis
Gratinerad fisk med räkor och sparris (GF)
Kycklingsallad



Helgmeny



Lördag
Á la Carte: Ryggbiff med bearnaise och klyftpotatis (GF)
Helgens Husman Kött: Benfri kotlett med brunsås och stekt potatis (GF)
Helgens Husman Fisk: Kokt fisk med pepparrotsmör och kokt potatis (GF)



Söndag
Á la Carte: Fläskfile med svampsås och potatisgratäng (GF)
Helgens Husman Kött: kyckling med curry och ris (GF)
Helgens Husman Fisk: Sprödbakad fisk med remoulad och potatismos