Måndag

Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Gratinerad fisk med citron , dill och potatis (GF)
Kebabsallad

Tisdag

Bruna bönor med stekt fläsk eller löksås (GF)
Mandelfisk med kokt potatis, limesås
Kycklingsallad

Onsdag

Köttfärslimpa med lingon kokt potatis
Fiskgratäng med sparris, räkor och kokt potatis (GF)
Tacosallad

Torsdag

Ärtsoppa och pankaka
Korvstroganoff med ris (GF)
Stekt rödspätta med kokt potatis, remouladsås
Ost och skinksallad

Fredag

Schnitzel med pepparsås och stekt potatis
Fiskgratäng med broccoli och ost, kokt potatis (GF)
Kycklingsallad

Veckans Pasta

Spaghetti med ost och skinka

Lördag

Á la Carte: Schnitzel med räkor & sparris, bearnaise, stekt potatis
Helgens Kött: Pannbiff med brunsås och stekt potatis
Helgens Fisk: Gratinerad fisk med paprika och ost (GF)

Söndag

Á la Carte: Fläskfilé med bea och potatisgratäng (GF)
Helgens Kött: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Helgens Fisk: Gratinerad fisk räkor och dill (GF)