Måndag

Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
Gratinerad fisk med räkor, dill och kokt potatis (GF)
Kebabsallad

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis (GF)
Kokt fisk med äggsås och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad

Onsdag

Kasslergryta med kokt ris (GF)
Stekt strömming med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Tacosallad

Torsdag

Á la Carte: Entrecote med pepparsås och potatisgratäng (GF)
Helgens Kött: Ryggbiff med brunsås och stekt potatis (GF)
Helgens Fisk: Sprödbakad fisk med kall romsås och kokt potatis

Fredag

Kyckling med varm örtsås och stekt potatis (GF)
Stekt fisk med kall räksås och kokt potatis
Kycklingsallad

Veckans Pasta

Pasta Carbonara

Lördag

Á la Carte: Entrecote med bearnaisesås och potatisgratäng (GF)
Helgens Kött: Pannbiff med brunsås och stekt potatis
Helgens Fisk: Fiskpudding med skirat smör och kokt potatis  

Söndag

Á la Carte: Schnitzel med bearnaisesås och pommes
Helgens Kött: Benfri kotlett med brunsås och stekt potatis (GF)
Helgens Fisk: Havets Wallenbergare med kall limesås och kokt potatis