Måndag

Kycklingspett med currysås och ris (GF)
Havets Wallenbergare med och kokt potatis (GF)
Kebabsallad

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med kall sås och potatismos
Kycklingsallad

Onsdag

Kalops med rödbetor och kokt potatis (GF)
Kokt fisk med äggsås och kokt potatis (GF)
Tacosallad

Torsdag

Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Gratinerad fisk med citron, dill och kokt potatis (GF)
Ost och skinksallad

Fredag

Fläskfilé med beasås och stekt potatis (GF)
Lax med kall romsås och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad

Veckans Pasta

Pasta med ost och skinksås

Lördag

Á la Carte: Rostbiff med Potatissallad & tillbehör (exklusivt för sommaren)
Helgens Kött: Grekisk kycklingspett med tomatsås och tzatziki & ris (GF)
Helgens Fisk: Panerad rödspätta med remouladsås, kokt potatis

Söndag

Á la Carte: Schnitzel med bea, stekt potatis
Helgens Kött: Pannbiff med grönpepparsås, klyft potatis
Helgens Fisk: Kokt fisk i äggsås, med örter, vittvin, soltorkad tomat, kokt potatis