Måndag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad fisk med broccoli, ost och kokt potatis (GF)
Kebabsallad
Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (GF)
Fiskpudding med skirat örtsmör och kokt potatis
Kycklingsallad
Onsdag
Korvstroganoff med ris (GF)
Räkfylld spättafilé med kall citronsås och kokt potatis
Tacosallad
Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor
Kalops med rödbetor och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med remuladsås och potatismos
Ost och skinksallad
Fredag
Kycklingbiffar med currysås och ris (GF)
Laxgratäng med kall dillsås (GF)
Kycklingsallad
Veckans Pasta
Spaghetti köttfärssås
Lördag
Á la Carte: Fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng (GF)
Helgens Kött: Benfri kotlett med brunsås och kokt potatis (GF)
Helgens Fisk: Räkfylld spättafilé och kokt potatis
Söndag
Á la Carte: Schnitzel med pommes och bea (GF)
Helgens Kött: Biff Lindström med pepparsås, stekt potatis
Helgens Fisk: Lax med kall romsås och kokt potatis (GF)