Måndag
Köttbullar med omelett, champinjonsås och kokt potatis
Gratinerad fisk med broccoli, ost och kokt potatis (GF)
Kebabsallad
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt (GF)
Bohuslåda med skirat dillsmör och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad
Onsdag
Köttgryta med kokt potatis (GF)
Gratinerad fisk med dijon, kapris och kokt potatis (GF)
Tacosallad
Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Lantbiff med brunsås och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med remouladsås och potatis
Ost och skinksallad
Fredag
Schweizerchnitzel med bearnaisesås och stekt potatis (GF)
Mandelfisk med skirat smör och potatismos
Kycklingsallad

Veckans Pasta
Spaghetti Köttfärssås
Lördag
Á la Carte: Plankstek (Entrecote)
Helgens Kött: Pannbiff med brunsås, lingonsylt och kokt potatis
Helgens Fisk: Lax med kall romsås och kokt potatis (GF)

Söndag       
Á la Carte: Ryggbiff med pepparsås och klyftpotatis (GF)
Helgens Kött: Benfri kotlett med brunsås och kokt potatis (GF)
Helgens Fisk: Lax med kall räksås och kokt potatis (GF)