Måndag
Omelett med köttbullar och champinjonstuvning samt kokt potatis
Gratinerad fisk med tomat & dill och kokt potatis (GF)
Kebabsallad

Tisdag
Stekt fläsk med brunabönor och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med räksås och kokt potatis
Kycklingsallad

Onsdag
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
Gratinerad fisk med ajvar och kokt potatis
(GF) 
Tacosallad

Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Korvstroganoff med ris och brytbönor (GF)

Stekt fiskfilé med kall örtsås och kokt potatis
Ost och skinksallad

Fredag
Fläskkarré med gräddsås och stekt potatis (GF)
Kokt fisk med äggsås och kokt potatis (GF)
Kycklingsallad

Lördag
Á la Carte:  Plankstek med oxfilé och bearnaise (GF)
Helgens Kött: Pannbiff med löksås och stekt potatis
Helgens Fisk:  Pocherad laxfilé med hummersås kokt potatis (GF)

Söndag
Á la Carte:  Kalv Entrecote med grönpepparsås och klyft potatis (GF)
Helgens Kött: Köttfärslimpa med champinjonsås och kokt potatis
Helgens Fisk: Sprödbakad fisk med romsås och potatismos

Veckans Pasta
Pasta med ost och skinksås