VECKA 19

 

                                                                              Måndag                                                                                             

Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis (GF)
Gratinerad fisk med räkor, pepparrot och kokt potatis (GF)
Kebabsallad

Tisdag
Stekt fläsk med bruna löksås och kokt potatis (GF)
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis (GF)
Sprödbakad fisk med remouladsås och potatismos
Kycklingsallad

Onsdag
Flygande Jacob med ris (GF)
Fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
Tacosallad

Torsdag
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Kalops med rödbetor och kokt potatis (GF)
Stekt strömming med skirat dillsmör, lingonsylt och kokt potatis
Ost och skinksallad

Fredag
Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
Gratinerad fisk med räkor, sparris och kokt potatis
(GF)
Kycklingsallad

Lördag
Helgens Kött: Kycklinggryta med ris (GF)
Helgens Fisk: Fiskpudding med skirat smör och kokt potatis

Söndag
Helgens kött: Pepparbiff med pepparsås och stekt potatis (GF)
Helgens Fisk: Sprödbakad fisk med kall citron, dillsås och kokt potatis

   Veckans pasta
     Pasta med kyckling och curry