Om oss

Mona-Lisas är idag en kombinationsanläggning med gatukök, frukost, lunch, à la carte och kioskbutik. Vår målsättning är att ge våra kunder de mest prisvärda alternativen på allt inom mat.

Idag:

Mona-Lisas är en kombinationsanläggning med gatukök, frukost, lunch, lättare à la carte och en kiostbutik med cigaretter och lotter. Vi har också 5st Jack Vegas terminaler. Scan har funnits med på gatukökssidan sedan starten och vår målsättning är att ge våra kunder de mest prisvärda alternativen på allt inom mat. Vi är tillsammans cirka 15 årsanställda som hjälps åt att ge våra kunder bästa service och mycket för pengarna.

Historik:

Mona-Lisas Restaurang AB startades 1969 av, Hugo Sandefalk. 1975 tog Mona-Lisa och  Göte Karlsson över och drev till en början företaget tillsammans med en väninna och hennes familj. Efter några år som kompanjoner tog Mona-Lisa och Göte över driften själva och Mona-Lisa drev vidare på egen hand. I detta läget vi belägna först på ovansidan dagens Statoilmack för att sedan under några år ligga på dess nedansida.

Till vår nuvarande byggnad kom vi 1991. Nu blev kostymen något större men vi har hela tiden arbetat med samma koncept – att servera god och vällagad mat som mättar både stora och små.

2001 togs Götes del över av barnen, och företaget drevs tills 2011 av Mona-Lisa och hennes två barn – Stefan  och Camilla.

Från och med 2011 sköttes företaget av Stefan & Camilla, med Mona-Lisa som mentor och stöttepelare, men lite mer i bakgrunden.

Från och med 1 februari 2015 kommer företaget att finnas utanför familjen Karlsson/Sandefalk, då det sålts vidare till Dino Kartal som även driver Cactuz här i Uddevalla.